Prodej rodinného domu, Brodek u Prostějova, 190 m2 (ID: 1137981)

Brodek u Prostějova


3 099 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 14 769 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Brodku u Prostějova

Popis

Dovoluji si Vám nabídnout rodinný dům v Brodku u Prostějova. Nemovitost se nachází v klidné části obce . Jedná se o podsklepený, patrový rodinný dům se sedlovou střechou. Nemovitost má dispozice-přízemí 3+1 . V patře-2+1. Dům je napojen na elektřinu, obecní vodu a plyn . Dům má vlastní studnu .Objekt je vytápěn plynovým kotlem a kotlem na tuhá paliva. U nemovitosti je dvorek s dílnami a garáží. Dům disponuje zahradou. Celková plocha pozemku je 553m2. Městys Brodek u Prostějova se nachází v okrese Prostějov v Olomouckém kraji.  Dopravní dostupnost -Brno-45km , Prostějov 12km, Vyškov- 15km. Dům je v původním stavu určen ke kompletní rekonstrukci dle představ klienta.
Výborná investiční příležitost. Nemovitost je možno financovat pomocí hypotéky s úrokovou sazbou již od 5,9%, kterou vám v případě zájmu zdarma vyřídíme. Nezávazná a bezplatná konzultace s naším specialistou. Pro bližší informace volejte.

Cena
3 099 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Brodek u Prostějova
ID
17439
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
190 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
100 m2
Plocha nemovitosti
553 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik, Jímka
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bohdan Buzek

Bohdan Buzek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brodku u Prostějova.

Podobné nabídky