Prodej bytu 3+1, Karlovy Vary, Moravská, 92 m2

Moravská, Karlovy Vary


6 450 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 30 739 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Karlových Varech

Popis

Hledáte krásný byt 3+1 s celkovou plochou 92m2 v lázeňském centru města Karlovy Vary na ulici Moravská, v blízkosti Vřídla a zdravých minerálních pramenů? Tento byt se nachází ve 5. patře historické cihlové budovy.

Tento byt Vám umožní nejen krásný výhled na Karlovy Vary, ale také pohodlné bydlení díky jeho dispozici. Má dva vchody, což umožňuje snadnou úpravu na malý byt a větší, nebo ho můžete využít jako investici s přestavbou na dva menší. Kromě toho k bytu patří prostorná lodžie, ideální pro relaxaci při sluníčku.

Byt se nachází na lukrativní ulici v Karlových Varech a je všude kousek. Máte rychlý přístup na MHD, divadlo, kolonádu, restaurace a centrum města. V bytě najdete prostornou chodbu a velmi pěkný obývací pokoj s výklenkem na pracovní koutek nebo klidné posezení s výborným čajem.

K bytu náleží i sklep a vytápění bytu a TUV zajišťuje plynový kotel.

Naše společnost Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Můžete se spolehnout na perfektní znalosti trhu a kvalitní klientský servis. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.

Cena
6 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 11. 2023
Adresa
Moravská, Karlovy Vary
ID
19906
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
102 m2
Patro
3. z 4
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
92 m2
Plocha nemovitosti
92 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Dlážděná
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jonáš Látka

Jonáš Látka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Karlových Varech.

Podobné nabídky