Prodej bytu 1+kk, Třeboň - Třeboň II, Jiřího Havlise, 39 m2

Jiřího Havlise, Třeboň II


5 026 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 23 952 Kč /měs.

(Cena uvedena vč. DPH ve výši 21%, parkovacího stání a standardního provedení.)


Regionální dodavatelé v Třeboni

Popis

ZÁKLADNÍ INFORMACE O NEMOVITOSTI:
Nabízíme ke koupi exkluzivní přízemní apartmán A.1.8 o dispozici 1+kk, který se nachází v 1.NP projektu již III. etapy Relax Parku Třeboň. K apartmánu s obytnou plochou 38,50 m2 dále náleží terasa o výměře 6,88 m2 a soukromá předzahrádka o výměře 24,60 m2, která je situována přímo do lázeňského parku Aurora. V ceně apartmánu je zahrnuto soukromé venkovní parkovací stání.

Designové bydlení ve vysokém standardu vám nabídne jeden moderní apartmánový dům s klimatizací, fotovoltaickou, výtahem a privátní střešní odpočinkovou částí s vyhlídkovou terasou. V apartmánech budou použity kvalitní povrchové materiály a důraz je kladen na detail, bezpečnost a komfort bydlení. Budou použity nejkvalitnější materiály, jako je masivní dřevo, sklo, hliník a další ušlechtilé prvky.

INVESTICE:
Naše lázeňské apartmány jsou určeny především pro investiční a rekreační účely. Z investičního hlediska vám dokážeme nabídnout kompletní ubytovací servis, který zahrnuje veškeré služby související se správou, obsazováním apartmánů a jejich provozem -od získání hosta, přes vyřízení rezervace, předání apartmánu a jeho následné převzetí, služby recepce, výměnu lůžkovin, ručníků a hygienických potřeb až po celkový úklid apartmánu. To vše a ještě mnohem více za vás zajistí specializovaná firma, která v tomto areálu působí více než 10 let. Při tom všem však nepřijdete ani o možnost využívat apartmán pro sebe, vaši rodinu či přátele.

BUDOVANÝ KOMPLEX:
Apartmánový komplex je situován na západním okraji města Třeboně hned u lázeňského parku Lázní Aurora, který přímo vybízí ke strávení dnů relaxace a odpočinku. Součástí lázní jsou mimo jiné i plavecký bazén se slanou vodou, aqua centrum, saunový svět a řada dalších možností odpočinku i sportovního vyžití. Milovníci sportu, regenerace a dobrého jídla si zde najdou dostatek osobního zalíbení. Rychlý nájezd na cyklo trasy, několik bowlingových heren, fitness centra, minigolf, tenisové kurty, aqua centrum a řada dalších atrakcí. Díky své poloze vám Třeboň nabízí rychlou dostupnost mezi blízká turistická a atraktivní místa, mezi která patří Český Krumlov, České Budějovice, Jindřichův Hradec či Hluboká nad Vltavou. Pokud se budete chtít vydat ještě dál, můžete poznat krásy Lipna a milovníci lesů a hor ocení blízké Novohradské hory i celou Šumavu.

Na projekt bylo vydáno platné stavební povolení se zahájením výstavby do začátku léta roku 2023 a předpokládaným termínem dokončení do konce roku 2024.

V případě jakýchkoliv doplňujících dotazů jsem vám k dispozici na níže uvedeném telefonním čísle, emailové adrese a především na relaxparktrebon.cz.

Budu se těšit na setkání.

Michal Groullík, InStyle Real Estate a TŘEBOŇ DEVELOPMENT

Cena
5 026 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena uvedena vč. DPH ve výši 21%, parkovacího stání a standardního provedení.
Aktualizováno
5. 12. 2023
Adresa
Jiřího Havlise, Třeboň II
ID
255
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
46 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
39 m2
Plocha zahrady
24 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Satelit
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal  Groulík

Michal Groulík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Třeboni.

Podobné nabídky