Prodej pozemku pro bydlení, Kozmice, 804 m2

Kozmice


3 590 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 17 109 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Kozmicích

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji stavební pozemek 804 m2 v obci Kozmice. Jde o pozemek v klidné části centra obce. Pozemek je oplocen. Na hranici pozemku vybudován elektropilíř. V obci se projektuje vodovod a kanalizace. Je vydané stavební povolení na stavbu RD 6+kk s podkrovím o užitné ploše cca 133 m2.

Dispozice přízemí: obývací pokoj, ložnice, šatna, koupelna a technická místnost
Dispozice podkroví: 4x dětský pokoj, pracovna, koupelna.

Dále povolení na vrt.

Využití:
Bydlení v solitérních rodinných domech, usedlostech a nových objektech včetně hospodářského zázemí s možností umístění nerušících obslužných funkcí místního významu s denním provozem (maloobchod, služby, administrativa, servisy, nevýrobní služby).
Max. výška objektu:
- 9,5 m v nejvyšším bodě šikmých a tvarovaných střech od rostlého terénu
- 7,5 m v nejvyšším bodě atiky plochých střech od rostlého terénu
Max. zastavěná plocha:
- 30 % plochy pozemku
- max. zastavěná plocha objektů celkem je 300 m2

Výborná dostupnost na Prahu (Praha Chodov cca 35 km), nájezd na D1 vzdálen 3 km, Benešov 11 km. V případě zájmu Vám zdarma zprostředkujeme sjednání hypotéky. Více info v RK.

Cena
3 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 4. 2023
Adresa
Kozmice
ID
950
Plocha nemovitosti
804 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zdeněk Šandera

Zdeněk Šandera

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kozmicích (okr. Benešov).

Podobné nabídky