Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Lysice, Průmyslová, 6216 m2

Průmyslová, Lysice


7 390 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 35 219 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Lysicích

Popis

Nabízíme k prodeji komerční pozemek o výměře 6.216 m2 pro účely smíšené výrobní. Nachází se v ulici Průmyslová, v komerční zóně obce Lysice, která leží 1 km od hlavního tahu na Svitavy, silnice R43. Samotný areál je k této komunikaci o něco blíž, tedy s případnými nákladními vozy by se do obce vůbec zajíždět nemuselo. Komerční areál leží mimo zastavěnou část obce, za jejím východním okrajem. V budoucnu je v těsné blízkosti areálu plánováno vedení rychlostní komunikace R73, která ještě více zatraktivní a usnadní logistiku.

V samotném areálu jsou k dispozici z IS všechny kromě kanalizace. Všechny objekty využívají vlastní septiky. Sice obec tento rok buduje nedaleko čističku odpadních vod, ale komerční areál napojit nenaplánovala. Tedy odpadní vody je nutné i do budoucna řešit septikem. Trafostanice stojí cca 50 m od pozemku, voda a plyn cca 100 m u hlavní silnice. (viz. mapka). Napojení na dotažené sítě v kratší vzdálenosti lze pouze po dohodě s jejich uživateli a dle potřebné kapacity. Datový kabel je též k dispozici.

Detailnější informace o způsobu využití pozemku k dispozici na vyžádání. Pokud by byl pro zájemce pozemek moc velký, lze uvažovat o jeho zmenšení a předělení dle ideálního tvaru a využití. Autobusová zastávka linky 257 cca 300 m od pozemku. Nemovitost není zatížena žádnou právní vadou, lze financovat úvěrem a je k dispozici ihned po přepisu na KÚ. Více informací u makléře.

Cena
7 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 1. 2024
Adresa
Průmyslová, Lysice
ID
IR3480
Plocha nemovitosti
6216 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Septik
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Ivo Rábl

Mgr. Ivo Rábl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Lysicích.

Podobné nabídky