Myjem banner

Prodej bytu 5+kk, Liberec, Liliová, 139 m2

Liliová, Liberec - Liberec I-Staré Město


14 285 410 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 68 080 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji byt č. 26 o velikosti 5+kk, 139,4 m2 s vlastní lodžií o celkové velikosti 4,4 m2 a luxusní soukromou terasou na střeše domu o velikosti 19,7 m2, v centru Liberce – Liliová ulice. Z bytu je přímý výhled na Ještěd.
Jedná se o byt v šestém patře šestipodlažního bytového domu, který je součástí Rezidence Liliová.
Byt je vybaven vinylovou podlahou, dlažbou a obklady v koupelně a WC, obložkové interiérové dveře, bezpečnostní vstupní dveře, kompletní elektroinstalace, sádrové omítky.
Byt vybaven klimatizací.
Byt má koupelnu s vanou i sprchovým koutem a WC + samostatná místnost s WC.
Celková cena bytu vč. dvou parkovacích stání a sklepní kóje: 14 285 410 Kč.
Ihned k nastěhování.
Tyto byty jsou výborným investičním záměrem.
Bytový dům Rezidence Liliová vznikl v lukrativní pozici, která nemá v Liberci obdoby. Parcela se nachází v absolutním centru města s výhledy na městské symboly. Jedná se o vzorový příklad udržitelného developmentu, který rozšiřuje bytové kapacity v centru města a zároveň těží z dostupnosti veškeré základní občanské vybavenosti (vzdělání, kultura, obchod, sport i příroda).
Všechno potřebné pro život máte pár kroků od domova. Elegantní bytový dům bude postaven v centru Liberce, na rohu ulic Liliová, Bažantí. Rezidenti domu ocení vynikající občanskou vybavenost i dopravní dostupnost, blízkost veškeré infrastruktury s pěší dostupností obchodů, kaváren, restaurací, barů, knihovny, divadla, radnice, pošty, městského bazénu, krajské nemocnice, mateřské, základní, střední i vysoké školy. Autobusová i tramvajová zastávka MHD u domu. Skvělá dostupnost do hor, které nabízejí letní i zimní sportovní využití. V Praze budete do 60 minut.

V případě zájmu kontaktujte p. Michala Bezuchu.

Cena
14 285 410 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2023
Adresa
Liliová, Liberec - Liberec I-Staré Město
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
139 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Bezucha

Michal Bezucha

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 5+kk v Liberci.

Podobné nabídky