Prodej bytu 3+kk, Praha - Smíchov, Drtinova, 120 m2

Drtinova, Praha, Smíchov


16 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 80 540 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám k prodeji nádherný byt 3+kk s vynikajícím výhledem na celou Prahu a terasou v perfektním stavu v cihlového domu po celkové rekonstrukce s výtahem v ul. Drtinova, Praha 5 - Smíchov.
 
Bytová jednotka s celkovou plochou 119,8m2 se nachází v 5 a 6. podlaží je velmi světlá a vzdušná, okna v ložnicích směřují na Západ a v obývacím pokoje je orientovaný východním směrem. Interiér tvoří velký obývací pokoj s moderním, plné vybaveným kuchyňským koutem (33,01m2) a vstupem do terasy (7,48m2) s výhledem na celou Prahu. Dole se nachází dvě ložnici (17,27m2 a 15,65m2). Vše propojuje prostorná chodba se schodištěm (19,87m2) ze které dostanete do každé místnosti a do koupelny s vanou (4,95m2) dále na chodbě se nachází samostatný záchod (2,86m2). V celém bytě je dřevěná plovoucí podlaha,v koupelně a WC praktická dlažba. Pro vyšší komfort byt je vybaven klimatizací a bezpečnostními dveřmi.

K bytu náleží sklep (6,80m2) v -1 podzemním podlaží domu. Veškeré vybavení bytu je zahrnuto v prodejní ceně.
 
Veškerá občanskou vybavenost - supermarket Tesco, Albert, obchodní centrům Nový Smíchov (5 min. pěšky), školy, školky. Tramvajová zastávka Švandovo divadlo (3 min. pěšky), stanice linky metra B - Anděl (10 min. pěšky). Hned u domu se nachází Zahrada Kinských a Petřínské sady.
 

V případě potřeby vám můžeme nabídnout možnost financování pomocí hypotečního úvěru, který vám naši odborníci individuálně přizpůsobí vašim prioritám a možnostem.

Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.
Při kontaktu s realitním makléřem uveďte prosím identifikační číslo zakázky - ID: SP70.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Cena
16 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Drtinova, Praha, Smíchov
ID
SP70
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
120 m2
Patro
5. z 7
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
120 kWh/m2 za rok
Sklep
Terasa
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Sergei Gagarin

Sergei Gagarin

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 5.

Podobné nabídky