Prodej pozemku pro bydlení, Blatno, 1542 m2

Blatno


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Blatnu

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

RK CHIRŠ nabízí exkluzivně na prodej zasíťovaný stavební pozemek v obci Blatno u Podbořan, okres Louny.

Celková plocha pozemku činí 1542m2. Pozemek je rovinatý a je situován v zástavbě stávajících rodinných domů. Pozemek je kompletně připravený k výstavbě rodinného domu. Stavebním úřadem již bylo vydáno stavební povolení na projekt výstavby rodinného domu, v případě zájmu proto může být tento projekt součástí prodeje. Pozemek je kompletně oplocený a zasíťovaný - elektřina i voda Odvod odpadu je dle projektu řešen ČOV.

V obci Blatno je dobrá občanská vybavenost - školka, potraviny, knihovna, pošta, obecní úřad či zastávka autobusového i vlakového spojení. Blatno je významným železničním uzlem na tratích Plzeň - Ústí nad Labem a Rakovník - Bečov nad Teplou. Výborná dostupnost je do Rakovníka 25km, Žatce 40km, Karlových Varů 40km, Plzně 50km, do Prahy 80km, přičemž úsek Blatno - Praha je díky pokračující výstavbě dálnice z Karlových Varů na Prahu stále rychlejší (dojezd do Prahy aktuálně cca 50minut). Okolí Blatna je charakterizováno malebnou přírodou se spoustou možností vyžití vč. oblíbených turistických cílů např. Schillerova rozhledna v obci Kryry, Kapucínské skály u Lubence či Krtské skály.

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit, nezavazují realitní kancelář ani prodávajícího k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Najdete nás od pondělí do pátku od 10:00 do 18:00 na pobočce CHIRŠ Bělohorská 85 na Břevnově.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Blatno
ID
VK3474625
Plocha nemovitosti
1542 m2
Doprava
Vlak, Autobus
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Pavlína Rejtharová

Ing. Pavlína Rejtharová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Blatnu (okr. Louny).