Prodej rodinného domu, Praha - Prosek, 170 m2

Praha 9, Prosek


20 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 97 697 Kč /měs.

(+ provize)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné ulici v Praze 9 – Prosek. Dům je po celkové rekonstrukci. Jedná se o rohový řadový domek s dispozicí 5+1 (6+kk). Dům má orientaci Jihozápad – Severovýchod. Je na pozemku o celkové výměře 253,00m2. K domu náleží garáž a zahrada asi 150,00m2
Dům je dispozičně rozvržený do 4.podlaží včetně jednoho podzemního: 1.PP, kde je garsoniéra, posilovna a zázemí, 1.NP kde je hlavní vstupní hala se schodištěm, obývací pokoj, kuchyň s jídelnou a verandu, 2.NP kde je ložnice, dětský pokoj se vstupem na terasu a 3NP – podkroví, kde se nachází další samostatný pokoj a skladové zázemí. V domě jsou celkem tři koupelny, komory a další technické zázemí. Užitková plocha domu je 170,0m2.
RD je napojen na všechny zdroje médii (voda, elektřina, kanalizace, plyn). Při rekonstrukci byly použity kvalitní materiály splňující požadované standardy staveb.

Dům se nachází v klidné ulici se zástavbou rodinnými domky. Městský obvod Prosek je charakterizován sídlištními celky s velmi dobrým občanským vybavením – školky, školy, obchody a centra, včetně sportovního zázemí.

Má rovněž výborné dopravní napojení na městskou komunikační síť, na dálnici D8 a je obsluhován linkami MHD včetně metra C. Parkování je zde bezproblémové.
PENB není zpracován. V současnosti uvádíme třídu energetické náročnosti G.
Velmi rád vás tímto domem provedu. V případě potřeby, naši hypoteční specialisté jsou připraveni vám poradit a pomoci s vyřešením financování koupě nemovitosti.

Cena
20 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Praha 9, Prosek
ID
HZ146071
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
170 m2
Plocha nemovitosti
150 m2
Plocha zahrady
150 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Terasa
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. arch.Antonio Silvio

Ing. arch.Antonio Silvio

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9.

Podobné nabídky