Prodej bytu 4+kk, Praha - Břevnov, Bělohorská, 160 m2

Bělohorská, Praha 6, Břevnov


17 472 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 83 266 Kč /měs.

(Cena vč. DPH, vč. parkovacího stání a sklepní kóje)


Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Sníte o nadstandardním bydlení blízko centra Prahy? Navíc s energetickým komfortem a nejmodernějšími technologiemi a materiály, které nejsou u současných developerských projektů běžné?

Nabízíme Vám výjimečný a rozlehlý byt s fascinujícím výhledem na město v Rezidenci Via Carolina v Břevnově, který je pražským realitním magnetem 21. století. Jednotka 4+kk ve 4. NP má užitnou plochu 99 m2 a celkovou podlahovou plochu 160 m2. Disponuje prostornou vstupní halou, obývací zónou s kuchyňským koutem, třemi ložnicemi, užitečnou spíží a dvěma koupelnami s toaletou. Na velkých terasách (severní 26 m2 a jižní 17 m2) s vyhlídkou na Břevnov a okolní čtvrtě, která Vás nikdy neomrzí a Vaše návštěvy ohromí, si můžete vychutnat ranní kávu nebo odpolední drink.

Díky garážovému stání, dostupnému autovýtahem, nebudete mít starosti s hledáním parkování. Oceníte i osobní výtah a praktickou sklepní kóji. Z podzemních garáží vyjdete přes zahradu do méně frekventované ulice Na Břevnovské pláni s cyklotrasou.

Již zmíněný velký energetický komfort domu a nízké provozní náklady zajistí centrální kotelna s výkonnými tepelnými čerpadly, doplněná rekuperací, podlahovým topením a chlazením a dřevohliníkovými okny s izolačním trojsklem a venkovními žaluziemi. Podrobnosti naleznete ve Standardech na webu projektu.

Břevnov je čtvrť se silným historickým geniem loci. Dá Vám vynikající spojení s centrem, okruhy i letištěm, snadnou dostupnost MHD včetně metra a plnou občanskou vybavenost. Nadchne Vás i ani mnoho možností pro volný čas a blízkost malebné přírody. V docházkové vzdálenosti nabízí obora Hvězda procházky, běh, cyklistiku, dětská hřiště i běžkování, park Ladronka 4,5km cyklo-inline okruh, míčové hry, bowling a festivaly a lesopark Řepy mnoho atrakcí pro malé i velké Pražany.

Rezidence Via Carolina je právě ve výstavbě podívejte se web projektu, kde najdete novinky z místa. Vykročte k jedinečnému bydlení a oslovte náš prodejní tým. Rádi Vám pomůžeme i s financováním a právním servisem.

Cena
17 472 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena vč. DPH, vč. parkovacího stání a sklepní kóje
Aktualizováno
5. 3. 2024
Adresa
Bělohorská, Praha 6, Břevnov
ID
18627
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
99 m2
Patro
4. z 4
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
160 m2
Plocha nemovitosti
160 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lukáš Adam

Lukáš Adam

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 6.

Podobné nabídky