Prodej rodinného domu, Jihlava, Lidická kolonie, 270 m2

Lidická kolonie, Jihlava


3 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 19 015 Kč /měs.

(Prodej spoluvlastnického podílu domu ve výši 1/2.)


Regionální dodavatelé v Jihlavě

Popis

Jestliže chcete využít možnost k výhodnému investování do nemovitosti ve velmi žádané lokalitě krajského města Jihlavy, nepřehlédněte tuto příležitost.
Dovolujeme si Vám nabídnout spoluvlastnický podíl ve výši 1/2 na vlastnictví krajního řadového trojpodlažního domu v ulici Lidická kolonie, navazujícího na rozsáhlou individuální zástavbu rodinných a řadových domů této části Jihlavy. Celková užitná plocha domu je cca 270 m s velkoryse řešenou dispozicí 4 + 1, obývacím pokojem s funkčním krbem a navazující venkovní terasou propojenou se zahradou, dvěma koupelnami, třemi WC, saunou s bazénkem, garáží, parkovacím stáním před domem a krytým parkovacím stáním uvnitř oplocené zahrady se vzrostlými dřevinami zajišťujícími dokonalé soukromí.
Vytápění celého domu a ohřev vody jsou řešeny plynovým kotlem. Koncepce domu je řešena velmi vzdušně s orientací k příznivému slunečnímu osvitu.
Nemovitost doporučujeme jak z hlediska kvalit samotného zpracování, tak vzhledem k cenné lokalitě, která poskytuje blízkost relaxačních zón pro děti i dospělé, BUS, MHD, vlak, obchody, školky, školy, zdravotnická zařízení, pracovní příležitosti, v podstatě veškerou infrastrukturu očekávanou od krajského města. Všem zájemcům rádi poskytneme a zajistíme plnohodnotný realitní servis s bezplatným finančním poradenstvím včetně výběru bankovního ústavu.
Pokud Vás tato nemovitost zaujala a chcete se o ní dozvědět více informací, případně si ji prohlédnout, můžete nás kdykoliv kontaktovat, rádi Vám poskytneme naše realitní služby.

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Prodej spoluvlastnického podílu domu ve výši 1/2.
Aktualizováno
18. 1. 2024
Adresa
Lidická kolonie, Jihlava
ID
17095
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
270 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
104 m2
Podlahová plocha
270 m2
Plocha nemovitosti
480 m2
Plocha zahrady
376 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Dalibor Schrek

Dalibor Schrek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jihlavě.

Podobné nabídky