Prodej vily, Prostějov - Držovice, 216 m2

Držovice


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)


Regionální dodavatelé v Prostějově

Popis

V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme zajímavou nemovitost prvorepublikové vily z roku 1932, s celkovým pozemkem 9.205 m2, v okr. Prostějov. Jde o velmi zajímavou vilu předpřipravenou k celkové realizaci dle vlastních představ.
Pokud hledáte jedinečnou nemovitost, s využitím charakteru stavby, s možností realizace na rozlehlém pozemku, nebo toužíte po klidném zázemí jak pro rodinu, firmu, či svoje podnikání, právě tato nemovitost bude tou pravou.
Samostatně stojící vila byla navržena se dvěma bytovými jednotkami s podsklepením a garáží. Přikládáme půdorysy s původním řešením. Obvodové zdivo z pálených cihel, dřevěné schodiště, 11 místností, o obytné ploše 145 m2. Navíc je i i venkovní dřevník, sklípek a garáž se vstupem přímo do domu.
Zastavěná plocha cca podzemí 145 m2 s garáží, přízemí 145 m2 s dostavěnou verandou, 1. patro 113 m2.
V roce 2002 proběhla realizace nové Mansardové střechy. Okna jsou v původním stylu, dřevěná. Proběhla vnitřní i venkovní úprava, kde byla odhalena omítka. Nyní připraveno k dokončení dle vlastních představ.
Do domu je přivedena elektřina, voda přivedena ze studny. Nyní nevyužíváno.
Pozemek je rozlehlý, zčásti zahrada, s terasou, vybudovaný betonový bazén, jezírko a lesní pozemky o rozloze 6.080 m2. Rozlehlé pozemky jsou nyní neoplocené, vzrostlé smíšené stromy, přírodní traviny, nádherná krajina v klidném prostředí. Lesní stromy listnaté i jehličnaté (borovice). Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z tohoto důvodu je uvedena třída G.

Držovice (německy Držowitz) se nachází v okrese Prostějov v Olomouckém kraji, v severovýchodním sousedství města Prostějov na bývalé císařské silnici do Olomouce. V obci se nachází obecní úřad, mateřská škola, obchodní galerie, restaurace, pošta, aj.

Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitní makléřku.
S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
30. 1. 2024
Adresa
Držovice
ID
E1378V024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
216 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
150 m2
Plocha nemovitosti
9205 m2
Plocha nebytových prostor
145 m2
Plocha zahrady
2777 m2
Elektřina
400V
Odpad
Septik
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice
Voda
Studna
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lenka Pliešovská

Lenka Pliešovská

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Prostějově.

Podobné nabídky