Prodej činžovního domu, Ostrava, Mírové náměstí, 2054 m2

Mírové náměstí, Ostrava


100 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 476 571 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Ostravě

Popis

Předmětem nabídky je mimořádný objekt, který se nachází v atraktivní lokalitě Mírového náměstí, v centrální části obce Vítkovice. V dosahu centra Ostravy za cca 10 minut městskou hromadnou dopravou. Nemovitost je nemovitou kulturní památkou.

Palác, dříve známý jako HOTEL WERKS, byl postaven v roce 1887 podle návrhu architekta Hanse Ulricha. Již na počátku 20. století byl významným střediskem společenského, kulturního a obchodního života a byl využíván zejména pro všechny obchodní návštěvy železáren Vítkovice.

Stávající majitel získal nemovitost v roce 2006 a v průběhu 9-ti let provedl precizní celkovou rekonstrukci a modernizaci všech částí nemovitosti, v hodnotě přesahující 4 500 000 USD - včetně zařízení.

Hlavní budova se skládá ze dvou nadzemních a podkroví. Hlavní dominantou, v prvním nadzemním podlaží, je hala se spojovacími oblastmi vedoucími k plně vybavené restauraci a salonkům (400 m2). Dále nemovitost disponuje prostory, které jsou vhodné pro další jako jsou kanceláře nebo služby (cestovní kanceláře, obchody, atd.). Jedno křídlo nabízí k pronájmu plně vybavené pokoje.

Části nemovitosti byly kompletně rekonstruovány, také na sklady, lázně, sauny a zázemí.

Nemovitost nabízí také automaticky ovládané parkoviště, monitorované kamerovým systémem. Kapacita je přibližně pro 65 aut.

Cena zahrnuje veškeré vybavení všech zařízení, včetně nábytku, klubu, kuchyně, lázní, golfového hřiště atd.

Možný převod 100% obchodního podílu společnosti vlastnící pouze tuto nemovitost.

Více informací a prohlídky u makléře.

Cena
100 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 4. 2023
Adresa
Mírové náměstí, Ostrava
ID
1016062420
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
2054 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
2054 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Telefon
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Václav Štolba

Václav Štolba

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Ostravě.

Podobné nabídky