Prodej bytu 6+kk, Vráto, 142 m2

Vráto


10 250 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 48 848 Kč /měs.

(Ceny se odvíjí od umístění a orientace domu. Aktuální ceník všech dispozic Vám poskytne makléř.)


Regionální dodavatelé v Vrátu

Popis

Ve výhradním zastoupení skupiny Livest Vám nabízíme prodej novostavby bytu 6+kk ve vile o dvou bytových jednotkách. Nachází se ve Vrátě, na severním okraji Českých Budějovic. V rámci projektu Na Pěšině si můžete vybrat vhodnou polohu domu i samotného bytu. Pomůžeme Vám i s klientskými změnami (výběr podlah, dveří, obkladů, vybavení koupelen apod.).

Byt má ve dvou podlažích celkovou plochu 141,81 m². Uvítáte oplocenou zahradu a dvě soukromá parkovací stání. V přízemí je kuchyně propojená s obývacím pokojem a z něj pak vstoupíte přímo na zahradu. Spodní pokoj může sloužit jako ložnice i pracovna. Hned vedle máte koupelnu se sprchovým koutem a technickou místnost. V patře na Vás čekají 4 pokoje a další větší koupelna. Fotka v galerii ukazuje koupelnu ve variantě domu 5+kk. Varianta pro 6+kk se mírně liší. Bližší informace Vám poskytne realitní makléř. Z jednoho pokoje a z chodby se dostanete na balkon o výměře cca 11 m². Poslouží Vám i půdní prostor.

V místě, kde dům stojí, si dopřejete krásné výhledy nejen na krajské město, ale i na Kleť nebo kopce Blanského lesa. Po pouhých pěti minutách dojdete do nového vybaveného parku. Základní i mateřská škola jsou vzdálené 1,5 km a brzy bude mít Vráto svou vlastní novou MŠ. Prakticky za domem máte zastávku MHD (časté spoje linky č. 1).

Ve fotogalerii najdete přehledný plánek s polohou všech domů. Prohlédnout si můžete také půdorys a na vyžádání Vám rádi zašleme instrukce, podle kterých můžete provádět klientské změny. Poskytneme Vám i aktuální ceník všech nabízených dispozic. Jejich ceny se odvíjí od polohy domu a jeho orientace. Navštivte webové stránky developera, nebo kontaktujte realitního makléře. V inzerátu si také prohlédněte virtuální prohlídku našeho vzorového domu s dispozicí 5+kk. Pokud se Vám virtuální prohlídka nezobrazuje, napište nám. Ne všechny realitní webové stránky její zobrazení podporují. Pošleme Vám ji na e-mail.

Doporučujeme využít i nezávaznou konzultaci s naším kolegou ohledně vhodného způsobu financování koupě bytu. Pokud máte zájem o více informací, nebo prohlídku, vyplňte prosím formulář u inzerátu. Dostanete odpověď s veškerými informacemi do 20 minut na e-mail, který uvedete. (Zkontrolujte si, prosím, i složky "Spam" a "Nevyžádaná pošta". Občas se tam e-mail může zatoulat.)

Cena
10 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Ceny se odvíjí od umístění a orientace domu. Aktuální ceník všech dispozic Vám poskytne makléř.
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Vráto
ID
J08914
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
153 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
142 m2
Plocha zahrady
374 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
89 kWh/m2 za rok
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tadeáš Vaverka

Tadeáš Vaverka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 6+kk v Vrátu.

Podobné nabídky