Pronájem obchodního prostoru, Praha - Nové Město, Jungmannova, 678 m2 (ID: 1047628)

Jungmannova, Praha 1, Nové Město


21,5 € /za metr čtvereční
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Služby: 200 Kč/m2 + parkovací stání 570 Kč + DPH za měsíc)


Regionální dodavatelé v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Reprezentativní obcvhodní prostor v centru Prahy 1 se nachází v Jungmannově ulici, která na Novém Městě v Praze spojuje Vodičkovu ulici s křižovatkou ulic 28. října, Národní a Perlová. Výhodou tohoto strategického umístění je výborná dostupnost MHD. V blízkosti budovy je situována stanice metra B Národní třída a také několik tramvajových a autobusových zastávek. Benefitem je i dostatek restaurací, obchodů, poboček bank a dalších služeb v okolí budovy.

Architektem současné rekonstrukce a přístavby je pražský ateliér DaM architekti. Cílem bylo vytvořit čistě kancelářskou budovu s otevřenými terasami a velkými zelenými plochami. Historická část je s novou částí budovy propojena a společně poskytují k pronájmu cca 7 600 m2 prvotřídních kancelářských a obchodních prostor v prémiové lokalitě ve středu města.
Kanceláře v historické části odpovídají původní konstrukci budovy, ale lze je flexibilně přizpůsobit podle potřeb nájemců. Prostory lze využít jako taneční studio s kavárnou nebo je možnost jiného provozu.

Cena pronájmu: 21,5, euro za m2
Cena terasy: 1,5 euro za m2

Služby: 200 Kč/m2 + parkovací stání 570 Kč + DPH

Cena
21,5 € /za metr čtvereční
Poznámka k ceně
Služby: 200 Kč/m2 + parkovací stání 570 Kč + DPH za měsíc
Aktualizováno
26. 2. 2024
Adresa
Jungmannova, Praha 1, Nové Město
ID
6059
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
678 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
678 m2
Plocha nemovitosti
678 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
MHD
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Karel Štaubert

Karel Štaubert

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Praze 1.

Podobné nabídky