Prodej bytu 1+kk, Špindlerův Mlýn, 45 m2

Špindlerův Mlýn


8 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 42 415 Kč /měs.

(včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Špindlerově Mlýně

Popis

Pozor, mimořádná sleva!!!
Nenechte si ujít prodej tohoto horského apartmánu za novou cenu, 8.900.000Kč.

Utečte před ruchem velkoměsta do jednoho z nejmalebnějších míst, které Vám Špindlerův Mlýn může nabídnout. Apartmánový dům Lověna se nachází v atraktivním horském prostředí, na jihozápadním svahu s nádherným panoramatickým výhledem na hřbety Krkonoš, Medvědína i na Labské údolí.

Ve výhradním zastoupení bych Vám ráda nabídla nadstandardní apartmán o podlahové ploše 45,3 m2 a s terasou 11 m2, ze které si se sklenkou dobrého vína budete vychutnávat dechberoucí západy slunce.

Byt disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem a manželskou postelí, dále vlastní koupelnou, samostatným WC a dostatečným úložným prostorem.
Vzhledem k prostorné obytné místnosti, by bylo možné přestavět na pohodové 2+kk. (možné rozdělení viz. fotogalerie)

K apartmánu dále náleží sklep. Parkování je možné před domem na pozemku, který je ve vlastnictví domu.

Nabízíme možnost financování směnným obchodem - výměnu nabízeného horského apartmánu s bytem v Praze s případným doplatkem.

Bytový dům Lověna svým tvarovým řešením zapadá do koloritu okolní krajiny, nabízí vysoký komfort klidného bydlení, který je zdůrazněn technickým řešením a použitím kvalitních přírodních materiálů.

Svou polohou je ideálním výchozím místem jak pro letní turistiku, tak i pro zimní sporty. Veškeré obchody, restaurace a noční vyžití se nachází v centru Špindlerova Mlýna.

V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat, ráda Vám sdělím více informací a byt předvedu. Prohlídka, kterou doporučuji, je po domluvě možná i o víkendech.

Cena
8 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Špindlerův Mlýn
ID
56040
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
59 m2
Patro
2. z 4
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
45 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lenka Erlebachová

Lenka Erlebachová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Špindlerově Mlýně.

Podobné nabídky