Prodej rodinného domu, Rumburk, 150 m2

Rumburk


1 150 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 5 481 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Rumburku

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Naše společnost Vám v exkluzivním zastoupeni nabízí prodej rozestavěného rodinného domu s možností prodeje na splátky. Cena domu je 1.390.000 a lze koupit na splátky na jeden rok po třech splátkách ( 550.000, 420.000 a 420.000) Nemovitost je ve stavu hrubé stavby a nemá přidělené č.p. Její využití bylo zamýšleno, jako nemovitost pro vlastni bydlení, nebo nemovitost k pronájmu.
Nyní je dispozice řešena tak , že v přízemí domu lze vybudovat byt 1+0 s vlastním vchodem a sociálním zázemím , v dalším přízemí domu kancelář s dílnou se sociálním zázemím a v patře domu byt 3+1. Dům má zděný komín, který je nově vyvložkovaný nerezovou vložkou.
K nemovitosti je zhotoven nový geometrický plán, vyřízené povolení na vrt studny, zřízena vlastní přípojka elektřiny u ČEZ. Odpad by měl byt řešen septikem nebo čističkou.
Tuto nemovitost Vám doporučujeme z důvodu velmi příznivé ceny, možného pěkného bydlení, nebo výhodné investice.
Dům je možno zakoupit i se sousedním nájemním domem. Více info v RK. Financování vám rádi zdarma zajistíme

Cena
1 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 1. 2024
Adresa
Rumburk
ID
04896
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
806 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Jakoubek

Tomáš Jakoubek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rumburku.

Podobné nabídky