Pronájem obchodního prostoru, Brno, Langrova, 59 m2

Langrova, Brno


15 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(zálohy na energie a služby 3.000,-Kč)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme pronájem obchodního prostoru na ulici Langrova, Brno Slatina. Obchodní prostor má 59 m2 + 12 m2 vyhrazené parkování. Součástí nemovitosti je samotná obchodní část s výlohou do ulice, kuchyňka pro zaměstnance, sklad cca 4 m2 a WC. V rámci zásobování je manipulační prostor před budovou dostatečný i pro velké nákladní auta.
Momentálně je obchodní prostor rozdělen na dvě části, dle dohody tak může zůstat, nebo na přání celé otevřít.
Vytápění je ústřední a ohřev vody je zajištěn z kotelny v prostorách bytového domu. Energetická náročnost je velmi nízká.
Dům je velmi dobře zaizolován a zateplen, podlahy jsou kvalitní dlažba, výlohy mají větrací systém. Do tohoto prostoru se majitel nechce Bistro, hernu, vinotéku, pouze upřednostňuje klidný provoz.
Volné je od 1.9.2024, celý prostor bude vyklizen a vymalován.
Podrobnější informace rád zodpovím a prohlídku obchodu po domluvě kdykoliv zajistím.

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
zálohy na energie a služby 3.000,-Kč
Aktualizováno
20. 5. 2024
Adresa
Langrova, Brno
ID
00155
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
59 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Rušná část obce
Podlahová plocha
59 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Milan Žižka

Milan Žižka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Brně.

Podobné nabídky