Prodej bytu 2+kk, Praha - Jinonice, Pod stolovou horou, 54 m2 (ID: 1410134)

Pod stolovou horou, Praha 5 - Jinonice


Rezervováno
7 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 37 649 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Zprostředkujeme Vám prodej velmi pěkné bytové jednotky 2+kk, o užitné ploše 54,2 m2, plus plocha balkonu 5 m2, nacházející se ve 4.patře cihlové novostavby z roku 2017, umístěné v ulici Pod Stolovou horou, Praha 5 – Jinonice. Jedná se o velmi úspěšný a jedineční projekt bytových domů v bezprostřední blízkosti přírodní památky Vidoule s nedalekým lesoparkem Cibulka. Nabízí se Vám ideální možnost koupě bytové jednotky, kde si můžete po práci, nebo ve volném čase, vyrazit rovnou z vlastního domova do nefalšované přírody na procházku, zasportovat si nejenom v létě, ale i v zimě na běžkách.

Bytová jednotka se k prodeji nabízí kompletně vybavená (koupě vybavení není podmínkou prodeje bytové jednotky). K dispozici je kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů (indukční varná deska, trouba, myčka, lednice, mikrovlnná trouba), v obývacím pokoji je jídelní stůl se židlemi, sedačka, konferenční stolek a nábytková sestava, v ložnici se nachází manželská postel, komoda a skříň s policemi. V koupelně je vana, umývadlo se zrcadlem a osvětlením, závěsná skřínka a automatická pračka. Samostatné WC je ještě opatřené umývadlem. V předsíní je umístěna prostorná vestavěná skříň s věšákovou sestavou a botníkem, na balkoně se k posezení nachází stůl a dvě židle.

Na podlaze pokojů je položena plovoucí dřevěná podlaha, v předsíní, v koupelně a na toaletě, je položená keramická dlažba. Vstupem do bytu se ocitnete v předsíní (10 m2), z které se vchází do všech obytných místností bytu. Po pravé straně od vstupu je umístěno samostatné WC (1,9 m2), vedle je koupelna (4,7 m2), na konci předsíně je vstup do obývacího pokoje (25 m2) s kuchyňským koutem a vstupem na balkon (5 m2). Vedle obývacího pokoje se ještě nachází ložnice (12,6 m2) z které je taky vstup na balkon s výhledem do dalekého okolí. V bytě je zaveden internet UPC a telefonní přípojka s možností instalace kabelové televize.

V kupní ceně je zahrnutý prodej garážového stání a sklepu v 1.PP. bytového domu. V případě, že máte zájem o koupi pěkné a kompletně vybavené bytové jednotky v novostavbě úspěšně realizovaného projektu hned u lesoparku, s vynikající dopravní dostupností a občanskou vybaveností, tak Vám koupi této bytové jednotky vřele doporučuji! Zálohové platby a poplatky činí v tomto roce 5.131,- Kč/měsíc, včetně fondu oprav ve výši 888,- Kč/měsíc.
Při větším počtu zájemců si majitel vyhrazuje právo vybrat nejvyšší nabídku nad nabídkovou cenu.

Stav
Rezervováno
Cena
7 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Pod stolovou horou, Praha 5 - Jinonice
ID
N01457
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
54 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
54 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vladimír Ullmann

Vladimír Ullmann

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 5.

Podobné nabídky