Prodej rodinného domu, Toužim - Kojšovice, 167 m2

Toužim, Kojšovice


4 600 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 21 922 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Toužimi

Popis

Sníte o bydlení na venkově? Chcete vlastní velkou zahradu, klid, přírodu a hlavně si přejete rovnou se nastěhovat bez větších úprav? Pak si nenechte ujít tento rodinný dům v Kojšovicích u Toužimi.

Bývalá zemědělská usedlost je součástí vesnické památkové zóny a budoucím majitelům nabízí velkorysý prostor o dispozici 6 + 1. V domě je jedna koupelna s WC. Celý dům vytápí kotel na tuhá paliva s podavačem. Ohřev vody obstarává bojler o objemu 120 l.

Kanalizace je svedena do žumpy o objemu cca 2 m3. Střecha a krovy jsou v dobrém stavu, jako krytina byla použita kanadská šindel. Dům je odizolován proti vlhku. Dům není podsklepen, obvodové zdivo je z kamene.

Čeká se na vypracování PENB, proto je uvedena klasifikace G.

Interiér i exteriér domu prošel postupnou rekonstrukcí:
• plastová okna – dvojskla,
• v přízemí podlahy vylité betonem,
• obložení a výbava koupelny,
• elektrické rozvody, vody a vytápění,
• vnitřní omítky,
• zateplení polystyrenem o tloušťce 8 cm,
• fasádní vápenná omítka,
• izolace střechy minerální vatou a krytina.

Hlavní vchod vede do předsíně a chodby, odkud je vstup do koupelny a do společenské místnosti. Dále jsou hlavní obytné místnosti s kuchyní a spíží orientované do zahrady. Vše prošlo kompletní rekonstrukcí. Podlahy jsou vylité betonem a jako krytina jsou koberce, dlažba či lino. Místnosti zůstanou vybavené nábytkem.

Ve II. NP jsou tři pokoje, které momentálně slouží jako hostinské. Podlahy jsou trámové, obložené prkny a jako krytina je plovoucí podlaha. Z odpočívadla vede vstup na půdu. Tu lze pohodlně využívat jako odkládací prostor.

Reálně jde o polovinu většího domu, který je rozdělen právně na dva rodinné domy. Sousedské vztahy jsou na velice dobré úrovni. Pozemky o celkové výměře 3.212 m2 jsou vymezeny plotem a nabízí okrasnou i užitnou zahradu, vyžití pro děti, udírnu nebo krytou terasu s posezením. Součástí parcely je dvůr, garáž s technickou místností a další vedlejší hospodářské budovy. Jistě oceníte také stylovou klenutou bránu s vjezdem.

Kojšovice je malá vesnice ležící v nadmořské výšce 629 m.n.m. Jako část města Toužim v okrese Karlovy Vary jsou vzdáleny 3 km na severovýchod od Toužimi. Trvale zde žije aktuálně 69 obyvatel. První písemná zmínka o vesnici se datuje už k r. 1427. V Kojšovicích jsou k vidění zbytky lidové architektury 18. a 19. století a jsou prohlášeny za vesnickou památkovou zónu. Veškerá občanská vybavenost je dostupná v 3 km vzdálené Toužimi, Karlovy Vary jsou vzdáleny 30 km.

Financování je možné hypotékou, kterou vám pomůžeme zajistit za výhodných podmínek.

Pro domluvení prohlídky prosím kontaktujte makléřku.

Cena
4 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Toužim, Kojšovice
ID
11924
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
230 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
209 m2
Podlahová plocha
167 m2
Plocha nemovitosti
3212 m2
Plocha zahrady
3000 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Jímka, Trativod
Topení
Ústřední tuhá paliva
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lenka Kovářová

Lenka Kovářová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Toužimi.

Podobné nabídky