Prodej rodinného domu, Běhařov, 105 m2 (ID: 1393948)

Běhařov


2 590 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 12 343 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Běhařově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme k prodeji exkluzivně rodinný dům, zastavěná plocha domu je 105 m2, užitná plocha je 105 m2. v malebné části obce Běhařov, ležící v okrese Klatovy. Tato jedinečná nemovitost je ideální volbou pro rodiny s dětmi, které hledají bezpečný a pohodlný domov.

Dům se nachází na samostatné parcele o rozloze 605m² a nabízí prostorný dvůr, který je ideálním místem pro hraní a odpočinek. Okolní příroda a nádherný výhled na Šumavu přispívají k rodinné atmosféře a klidnému životu.

V přízemí se nachází chodba, 3 obytné místnosti a jedna kuchyně. V chodbě je vstup do sklepa a na půdu, kterou lze využít jako další obytné prostory. Polovina domu je podsklepená, přičemž sklep je suchý a osvětlený okny.

Dům je před rekonstrukcí, což dává novým majitelům možnost upravit interiér dle svých představ. V minulosti byla provedena rekonstrukce elektroinstalace a výměna oken za plastová.

Velkou výhodou je také prostor pro zřízení koupelny a toalety ve spodní části domu dle vlastních představ. Ohřev vody je zajištěn bojlerem a topení je zabezpečeno plynovým kotlem. V objektu je kanalizace a přípojka plynu. Parkování lze před domem na vlastním pozemku anebo ve dvoře.

Nejenom, že dům nabízí prostor pro pohodlné bydlení, ale také velkou zahradu o rozloze 191m² s ovocnými stromy. Tato zahrada je ideálním místem pro děti, kde si mohou hrát a strávit volný čas na čerstvém vzduchu.

Obec se nachází mezi Janovice nad Úhlavou a Klatovy. Autem do Klatov trvá cesta 18 min a do Janovic nad Úhlavou 6 min. Pravidelná linka jezdí do obce, což usnadňuje dopravu.

Nabízený rodinný dům v Běhařově je skvělou volbou pro rodiny s dětmi, které chtějí žít v malebném prostředí s výhledem na Šumavu.

Cena 2 590 000 kč.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
V případě potřeby Vám pomůžeme zajistit financování prostřednictvím našeho hypotečního poradce.

Cena
2 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Běhařov
ID
22171
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
105 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
105 m2
Plocha nemovitosti
605 m2
Plocha zahrady
191 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Luboš Pokorný MBA.

Luboš Pokorný MBA.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Běhařově.

Podobné nabídky